AnyShore – vil du ha en unik arbeidshverdag?

Gjennom det siste året har vi i Experis hatt alle våre ansatte på hjemmekontor. Noen har sittet på hytta, mens andre har reist til hjemstedet sitt for å jobbe. Hos oss har det fungert utrolig godt. Både de ansatte og kundene våre er fornøyde. Mange har opplevd større frihet og mer fleksibilitet i hverdagen. Dette har også inspirert oss til å tenke nytt. Derfor starter vi nå opp en ny satsing vi har kalt «Anyshore – en heldigital arbeidshverdag».

Experis tilbyr heldigital arbeidshverdag gjennom Anyshore. Jobb der du vil.

Jobb fra der du vil

Nytt for denne avdelingen er at medarbeiderne vi er på jakt etter selv kan velge hvor de vil bo og jobbe fra. Ønsker du å tilbringe mer tid på hytta, i utlandet eller har en drøm om å flytte ut av byen, men samtidig kunne jobbe med utfordrende kunder og arbeidsoppgaver? Da er «AnyShore» perfekt for deg. Eller rettere sagt: Da er du perfekt for «AnyShore».

–Det finnes mange flinke og erfarne folk der ute som ikke ønsker å bo i de store byene eller fast på samme sted. Det er kamp om de beste hodene i bransjen, og dette vil gi oss større tilgang på god kompetanse. Fleksibilitet er viktig for folk. Det legger «AnyShore» til rette for, sier Øyvind Stensby, business Unit Director i Experis.

Store karrieremuligheter

I Experis vil du bli en del av et ledende IT-konsulentselskap med over 400 ansatte. Du vil oppleve et godt og nært arbeidsmiljø uansett hvor du velger å jobbe fra. Vi tror det sitter masse flinke folk rundt om i landet som ønsker å bli en del av et stort og solid selskap, men som ikke nødvendigvis ønsker å være fastbundet til samme arbeidssted.

–Det siste året har vist oss at denne måten å jobbe på fungerer optimalt, og vi har tilegnet oss verdifulle erfaringer som vi nå setter ut i praksis. Det å tilby muligheten for å ha en heldigital arbeidshverdag er noe som både kommer både oss, kunden og arbeidstakeren til gode, sier Trygve Solem, administrerende direktør i Experis Norge.

Høres dette som ut som noe som passer for deg? Da vil vi gjerne høre fra deg og hvilke karrieremuligheter vi kan tilby.

Her kan du lese mer om AnyShore og hvordan du kan bli en av oss.

Om Experis:

Experis er et ledende norsk IT-konsulentselskap med mer enn 400 ansatte. Selskapet har lang erfaring med prosjekt- og løsningsleveranser innen IT til både offentlig og privat sektor. Selskapets fag- og bransjekompetanse i kombinasjon med velprøvde metoder og prosesser skaper trygge, forutsigbare rammer både for smidige, nyskapende og mer tradisjonelle prosjekter. Experis har erfarne konsulenter innen teknologiledelse, med bakgrunn som rådgivere, ledere og fagspesialister.