AnyShore - jobb fra der du vil

Ønsker du å tilbringe mer tid på hytta, i utlandet eller har en drøm om å flytte ut av byen, men samtidig kunne jobbe med utfordrende kunder og arbeidsoppgaver? Da er AnyShore perfekt for deg. Eller rettere sagt: Da er du perfekt for AnyShore. I Experis vil du bli en del av et ledende IT-konsulentselskap med over 400 ansatte. Du vil oppleve et godt og nært arbeidsmiljø uansett hvor du velger å jobbe fra. Vi tror det sitter masse flinke folk rundt om i landet som ønsker å bli en del av et stort og solid selskap, men som ikke nødvendigvis ønsker å være fastbundet til samme arbeidssted.

Vi ser etter deg som:

Har mer enn 5 års erfaring som utvikler (Java, .NET) | Synes at jobben er viktig, men at livet er det som skjer utenfor jobben | Trives på eget kontor, men utgjør en forskjell i prosjekter

Øyvind Stensby Experis
Øyvind Stensby Experis
AnyShore
Øyvind Stensby
Head of AnyShore

–Det siste året har vist oss at å jobbe hjemmefra fungerer bra, og vi har tilegnet oss verdifulle erfaringer som vi nå setter ut i praksis. Det å tilby muligheten for å ha en heldigital arbeidshverdag er noe som både kommer både oss, kunden og arbeidstakeren til gode, sier Øyvind Stensby, Head of AnyShore i Experis Norge.