Administrerende direktør i Experis, Trygve Solem
Administrerende direktør i Experis, Trygve Solem
Trygve Solem
Administrerende direktør i Experis

“Som et av Norges største og ledende IT-selskap er det vårt ansvar å gjøre det vi kan for å gjøre verden til et litt bedre sted.”

Vårt bidrag

Experis bidrar på en rekke områder for å gjøre verden til et litt bedre sted.

FNs bærekraftmål

Vi ønsker å gjøre en forskjell på de områdene der vi har størst mulighet til å bidra. Vi har derfor plukket ut fem av FNs bærekraftmål som vi har ekstra fokus på, og som vi rapporterer progresjon på. Det er: 

4. God utdanning

5. Likestilling mellom kjønnene 

8. Anstendig arbeid og økonomisk vekst

10. Mindre ulikhet

13. Stoppe klimaendringene

 

 

 

 
Gullsponsor til ODA-nettverket

Experis er gullpartner til ODA, et nettverk som jobber for å bedre mangfoldet innen tech. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn. Mangfold er helt essensielt i en tid der digital transformasjon og teknologi både gir uante muligheter for å løse noen av vår tids største utfordringer, men som også bidrar til økt risiko. 

 
 
Experis Academy - ferdigheter for fremtiden

Gjennom Experis Academy tilbyr vi graduateprogram utviklet i samarbeid med noen av Norges ledende IT-selskaper og Noroff, School of technology and digital media. Deltakerne deltar kostnadsfritt på programmet og får i tillegg lønn under utdanningen. Etter gjennomført utdanningsløp vil deltakerne få tilbud om fast ansettelse hos en av våre kunder eller fortsette som konsulent i Experis. 

 
 
 
Meningsfull sommerjobb

Sommeren 2020 sørget Experis for å gi seks studenter en meningsfull og lærerik sommerjobb. Selv om det var krise, og mange konkurrenter droppet sine planlagte utlysninger av sommerjobber, gjennomførte vi våre planer. I sommer jobbet derfor seks studenter med et pro bono-prosjekt for kulturorganisasjonen Dissimilis. Oppgaven var å utvikle en app som skulle automatisere fargenotasjonssystemet som Dissimilis har utviklet for mennesker med utviklingshemninger, der akkorder og noter er omgjort til fargekoder. På denne måten bidro sommerstudentene med å åpne musikkens verden for flere.

 
 
 
 
 
Experis - godkjent lærebedrift

Experis er en godkjent lærebedrift innen IKT-Servicefag. Hvert år tar vi inn flere lærlinger som ønsker seg en yrkeskarriere som IT-teknikere. Disse får sin daglige oppfølging fra oss, og bred arbeidserfaring ute hos våre kunder. I en bransje der det er vanskelig å finne nok flinke mennesker, er det en stor glede for oss både å kunne gi et samfunnsbidrag ved å tilby læreplasser i tillegg til at vi utvikler våre egne talenter for fremtiden.

 
 
 
ManpowerGroup er kåret til et av verdens mest etiske selskaper for 12 året på rad.
ManpowerGroup er kåret til et av verdens mest etiske selskaper for 12 året på rad.
ManpowerGroup kåret til ett av verdens mest etiske selskap 12 år på rad

ManpowerGroup har blitt kåret som et av verdens mest etiske selskap 12 år på rad av Ethisphere Institute. Det er en anerkjennelse av arbeidet som gjøres i organisasjonen på etikk og samsvar, organisasjonskultur, styresett, samfunnsansvar og ledelse /omdømme. Experis er en del av ManpowerGroup.