Experis samler all IT-kompetanse i én sterk merkevare

I november 2021 samler Experis sine merkevarer innen IT til én sterk merkevare. Experis AVAN og Experis Ciber blir nå Experis. Med mer enn 1,2 milliard i omsetning og over 700 konsulenter og partnere er Experis et ledende konsulentselskap innen IT i Norge.

Trygve Solem, adm. direktør i Experis

Hva betyr endringen for kundene?

Kundene skal oppleve flere fordeler av at Experis nå samles i én merkevare.  Experis er landsdekkende og kan levere tjenester og kompetanse uavhengig av lokasjon. Kombinasjonen av egne konsulenter og et sterkt partnernettverk sikrer Experis' kunder tilgang på ettertraktet kompetanse, samtidig blir det totale tjenestetilbudet større. Kundene skal få samme gode oppfølging som før, og møte de samme menneskene som tidligere.

-  Selv om vi har levert våre tjenester på tvers av selskapene våre en stund nå, så ser vi frem til å fremstå som ett samlet selskap ut i markedet. For våre kunder blir det enklere å forholde seg til en tydelig partner, samtidig vil vi være mer enhetlig mot kandidatmarkedet, sier Trygve Solem, administrerende direktør i Experis.

Experis ønsker å skape en enklere hverdag

Gjennom nysgjerrighet, entusiasme og teknologisk innsikt skaper Experis løsninger som gir varig verdi. Vi leverer konsulenttjenester, prosjekter og løsninger, samt forvaltning, support og drift, og har spisset tjenestene våre innen fem løsningsområder:

 

  • Digital transformasjon: Prosjekt- og endringsledelse, brukeropplevelse og tjenestedesign, systemutvikling og test
  • Cybersikkerhet: Rådgivning, sikkerhetskurs, testing, overvåking og sikkerhetstjenester
  • Brukernære tjenester: ServiceDesk, Onsite Support og Field Services
  • Sky: Bistand på reisen til skyen
  • Forretningssystemer: Leveranser basert på moderne skyløsninger fra SAP

Experis har lang erfaring med prosjekt- og løsningsleveranser innen IT til både offentlig og privat sektor.  Vår fag- og bransjekompetanse i kombinasjon med våre velprøvde metoder og prosesser skaper trygge og forutsigbare rammer for både smidige, nyskapende og mer tradisjonelle prosjekter. 

Experis leverer rådgiving, utvikling og forvaltning av digitale løsninger som forenkler morgendagen.