Vi skaper varig verdi 

Vi skaper løsninger som forenkler morgendagen og gir varig verdi gjennom gode prosesser og smart bruk av teknologi.

Forretningssystemer
En løsning som skal løse dagens problem, må også ta høyde for morgendagens utfordringer. Vi legger til rette for kontinuerlig forbedring ved å ha en helhetlig tilnærming til IT-systemene i bedriften din. Vi er sertifisert som SAP Silver Partner og leverer flere ulike skybaserte forretningssystemer. 

Relevante nøkkelord er SAP ECC (teknisk/funksjonell), SAP Business ByDesign, SAP S/4HANA, SAP Cloud for Customer, SAP for små og mellomstore virksomheter 
Rådgivningsprosjekter
Vi bistår våre kunder med rådgivning og ledelse i digitaliseringsprosessene. Vi bidrar med kompetanse, konsepter og rammeverk innen interim IKT-ledelse, prosjekt- og prosessledelse, endringsledelse, utredning og analyse, tjenestedesign samt sky, infrastruktur og arkitektur. Vi har også egne rammeverk for innovasjon og konseptutvikling, i tillegg til et av Norges ledende kompetansemiljøer på dokumentasjonsforvaltning. 
Digital sikkerhet
Vår digitale hverdag gjør oss også sårbare. Mange er klar over risikoen, men hva kan man gjøre med den? Digital sikkerhet trenger ikke å være komplisert, eller å kreve for mye av virksomheten. Vi hjelper deg med å sette ambisjonsnivået, basert på virksomhetens utgangspunkt og behov. Vi tilbyr rådgivingstjenester, rammeverk for effektiv etablering av rutiner og prosesser, kurs og abonnementstjenester. Sammen gjør vi bedriften din sikrere.

Relevante nøkkelord er rådgivningstjenester, rammeverk for effektiv etablering av rutiner og prosesser, kurs og abonnementstjenester
Nyskapende prosjekter
Engasjementet er stort når vi hjelper kundene våre med å bruke teknologien på nye måter, enten det dreier seg om «tingenes internett», kunstig intelligens, maskinlæring eller smart analyse av store datamengder. Ta kontakt med oss, så kan vi sammen utforske hvordan bedriften din kan dra nytte av nye konsepter.
Skreddersydde løsninger
I en verden hvor digitaliseringen skjer stadig raskere endres behov, muligheter og utfordringer løpende. Vi kan finne- og levere løsningen for din virksomhet, hele veien fra konseptutvikling til ferdig utviklet applikasjon som rulles ut, forvaltes og videreutvikles, enten det gjelder et nytt fagsystem i offentlig sektor eller en ny webportal med nye tjenester tilpasset mobile brukere i privat sektor. 
Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi ser frem til å finne gode løsninger på dine ønsker og utfordringer. 

KONTAKT OSS
REFERANSER
Møt Tor Inge Sætre

I Experis er vi så heldig å ha dyktige konsulenter som i tillegg til solid erfaring innen sitt fagområde, bidrar til å gjøre både vår og våre kunders arbeidshverdag hakket lysere. Vi ønsker å benytte anledningen til å vise frem noen av våre dyktige kolleger. Møt Tor Inge Sætre.

- IKT-ansvarlige i Osloskolen

Utdanningsetaten i Oslo (Osloskolen) er Norges største kommunale etat med 88 600 elever og lærlinger og ca. 15 000 ansatte. Utdanningsetaten har det faglige, økonomiske og administrative ansvar for skolene, Aktivitetsskolen, Fagskolen i Oslo og Akershus, PPT, fag- og voksenopplæringen i Oslo og Sommerskolen.

AnyShore – vil du ha en unik arbeidshverdag?

Gjennom det siste året har vi i Experis hatt alle våre ansatte på hjemmekontor. Noen har sittet på hytta, mens andre har reist til hjemstedet sitt for å jobbe. Hos oss har det fungert utrolig godt. Både de ansatte og kundene våre er fornøyde. Mange har opplevd større frihet og mer fleksibilitet i hverdagen. Dette har også inspirert oss til å tenke nytt. Derfor starter vi nå opp en ny satsing vi har kalt «Anyshore – en heldigital arbeidshverdag».

GoOPS gir i drift 15. desember 2019 når GoAhead startet sin ordinære drift. Experis har siden det forvaltet og videreutviklet løsningen.
GoOPS gir i drift 15. desember 2019 når GoAhead startet sin ordinære drift. Experis har siden det forvaltet og videreutviklet løsningen.
PROSJEKTER OG LØSNINGER
Kent Kolnes, IT sjef i Go-Ahead Norge AS
GoOPS for GoAhead Nordic

- På tross av en stram tidsfrist leverte Experis en god løsning til vår oppstart 15. desember, og vi har hatt et meget godt samarbeide i videreutvikling av løsningen, sier Kent Kolnes, IT sjef i Go-Ahead Norge AS.