Vi skaper varig verdi 

Vi skaper løsninger som forenkler morgendagen og gir varig verdi gjennom gode prosesser og smart bruk av teknologi.

Forretningssystemer
En løsning som skal løse dagens problem, må også ta høyde for morgendagens utfordringer. Vi legger til rette for kontinuerlig forbedring ved å ha en helhetlig tilnærming til IT-systemene i bedriften din. Vi er sertifisert som SAP Silver Partner og leverer flere ulike skybaserte forretningssystemer. 

Relevante nøkkelord er SAP ECC (teknisk/funksjonell), SAP Business ByDesign, SAP S/4HANA, SAP Cloud for Customer, SAP for små og mellomstore virksomheter 
Rådgivningsprosjekter
Vi bistår våre kunder med rådgivning og ledelse i digitaliseringsprosessene. Vi bidrar med kompetanse, konsepter og rammeverk innen interim IKT-ledelse, prosjekt- og prosessledelse, endringsledelse, utredning og analyse, tjenestedesign samt sky, infrastruktur og arkitektur. Vi har også egne rammeverk for innovasjon og konseptutvikling, i tillegg til et av Norges ledende kompetansemiljøer på dokumentasjonsforvaltning. 
Digital sikkerhet
Vår digitale hverdag gjør oss også sårbare. Mange er klar over risikoen, men hva kan man gjøre med den? Digital sikkerhet trenger ikke å være komplisert, eller å kreve for mye av virksomheten. Vi hjelper deg med å sette ambisjonsnivået, basert på virksomhetens utgangspunkt og behov. Vi tilbyr rådgivingstjenester, rammeverk for effektiv etablering av rutiner og prosesser, kurs og abonnementstjenester. Sammen gjør vi bedriften din sikrere.

Relevante nøkkelord er rådgivningstjenester, rammeverk for effektiv etablering av rutiner og prosesser, kurs og abonnementstjenester
Nyskapende prosjekter
Engasjementet er stort når vi hjelper kundene våre med å bruke teknologien på nye måter, enten det dreier seg om «tingenes internett», kunstig intelligens, maskinlæring eller smart analyse av store datamengder. Ta kontakt med oss, så kan vi sammen utforske hvordan bedriften din kan dra nytte av nye konsepter.
Skreddersydde løsninger
I en verden hvor digitaliseringen skjer stadig raskere endres behov, muligheter og utfordringer løpende. Vi kan finne- og levere løsningen for din virksomhet, hele veien fra konseptutvikling til ferdig utviklet applikasjon som rulles ut, forvaltes og videreutvikles, enten det gjelder et nytt fagsystem i offentlig sektor eller en ny webportal med nye tjenester tilpasset mobile brukere i privat sektor. 
Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi ser frem til å finne gode løsninger på dine ønsker og utfordringer. 

KONTAKT OSS
REFERANSER
Experis samler all IT-kompetanse i én sterk merkevare

I november 2021 samler Experis sine merkevarer innen IT til én sterk merkevare. Experis AVAN og Experis Ciber blir nå Experis. Med mer enn 1,2 milliard i omsetning og over 700 konsulenter og partnere er Experis et ledende konsulentselskap innen IT i Norge.

Fremtidens sikkerhet med Experis

Experis vil sikre at de mindre virksomhetene har god nok sikkerhet. De har kommet opp med konseptet Experis Secure Foundation365, som er en ikke-teknisk pakke, med hensikt å bygge kunnskap og øke bevisstheten til alle ansatte i virksomheten.

Experis’ sommerstudenter hjelper Dissimilis å gå internasjonalt

I en periode på seks uker i løpet sommeren arbeidet syv studenter på pro-bonoprosjektet for organisasjonen.

GoOPS gir i drift 15. desember 2019 når GoAhead startet sin ordinære drift. Experis har siden det forvaltet og videreutviklet løsningen.
GoOPS gir i drift 15. desember 2019 når GoAhead startet sin ordinære drift. Experis har siden det forvaltet og videreutviklet løsningen.
PROSJEKTER OG LØSNINGER
Kent Kolnes, IT sjef i Go-Ahead Norge AS
GoOPS for GoAhead Nordic

- På tross av en stram tidsfrist leverte Experis en god løsning til vår oppstart 15. desember, og vi har hatt et meget godt samarbeide i videreutvikling av løsningen, sier Kent Kolnes, IT sjef i Go-Ahead Norge AS.