Vi skaper varig verdi 

Vi skaper løsninger som forenkler morgendagen og gir varig verdi gjennom gode prosesser og smart bruk av teknologi.

Forretningssystemer
En løsning som skal løse dagens problem, må også ta høyde for morgendagens utfordringer. Vi legger til rette for kontinuerlig forbedring ved å ha en helhetlig tilnærming til IT-systemene i bedriften din. Vi er sertifisert som SAP Silver Partner og leverer flere ulike skybaserte forretningssystemer. 

Relevante nøkkelord er SAP ECC (teknisk/funksjonell), SAP Business ByDesign, SAP S/4HANA, SAP Cloud for Customer, SAP for små og mellomstore virksomheter 
Rådgivningsprosjekter
Vi bistår våre kunder med rådgivning og ledelse i digitaliseringsprosessene. Vi bidrar med kompetanse, konsepter og rammeverk innen interim IKT-ledelse, prosjekt- og prosessledelse, endringsledelse, utredning og analyse, tjenestedesign samt sky, infrastruktur og arkitektur. Vi har også egne rammeverk for innovasjon og konseptutvikling, i tillegg til et av Norges ledende kompetansemiljøer på dokumentasjonsforvaltning. 
Digital sikkerhet
Vår digitale hverdag gjør oss også sårbare. Mange er klar over risikoen, men hva kan man gjøre med den? Digital sikkerhet trenger ikke å være komplisert, eller å kreve for mye av virksomheten. Vi hjelper deg med å sette ambisjonsnivået, basert på virksomhetens utgangspunkt og behov. Vi tilbyr rådgivingstjenester, rammeverk for effektiv etablering av rutiner og prosesser, kurs og abonnementstjenester. Sammen gjør vi bedriften din sikrere.

Relevante nøkkelord er rådgivningstjenester, rammeverk for effektiv etablering av rutiner og prosesser, kurs og abonnementstjenester
Nyskapende prosjekter
Engasjementet er stort når vi hjelper kundene våre med å bruke teknologien på nye måter, enten det dreier seg om «tingenes internett», kunstig intelligens, maskinlæring eller smart analyse av store datamengder. Ta kontakt med oss, så kan vi sammen utforske hvordan bedriften din kan dra nytte av nye konsepter.
Skreddersydde løsninger
I en verden hvor digitaliseringen skjer stadig raskere endres behov, muligheter og utfordringer løpende. Vi kan finne- og levere løsningen for din virksomhet, hele veien fra konseptutvikling til ferdig utviklet applikasjon som rulles ut, forvaltes og videreutvikles, enten det gjelder et nytt fagsystem i offentlig sektor eller en ny webportal med nye tjenester tilpasset mobile brukere i privat sektor. 
Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi ser frem til å finne gode løsninger på dine ønsker og utfordringer. 

KONTAKT OSS
REFERANSER
De fem populære standardene for sikkerhetstesting

Penetrasjonstestere kan levere et bredt spekter resultater, avhengig av hvilke standarder og metoder de benytter seg av. De nyeste standardene og metodene for penetrasjonstesting gir en verdifull merverdi for selskaper som trenger å sikre systemene sine og å tette sikkerhetshull.

Anne elsker livet på permanent hjemmekontor

Nytt for denne avdelingen er at medarbeiderne selv kan velge hvor de vil bo og jobbe fra. Satsingen legger til rette for ansatte som ønsker å tilbringe mer tid på hytta, i utlandet eller har en drøm om å flytte ut av byen, men samtidig kunne jobbe med utfordrende arbeidsoppgaver og kunder.

3 tips for å lede morgendagens digitaliseringsprosjekter

Med en ny generasjon arbeidstakere på vei inn i arbeidslivet, er det tydelig at det kreves mer og andre typer lederegenskaper for å gi de ansatte best mulig arbeidsrammer. Dette gjelder i stor grad også prosjektledere.

GoOPS gir i drift 15. desember 2019 når GoAhead startet sin ordinære drift. Experis har siden det forvaltet og videreutviklet løsningen.
GoOPS gir i drift 15. desember 2019 når GoAhead startet sin ordinære drift. Experis har siden det forvaltet og videreutviklet løsningen.
PROSJEKTER OG LØSNINGER
Kent Kolnes, IT sjef i Go-Ahead Norge AS
GoOPS for GoAhead Nordic

- På tross av en stram tidsfrist leverte Experis en god løsning til vår oppstart 15. desember, og vi har hatt et meget godt samarbeide i videreutvikling av løsningen, sier Kent Kolnes, IT sjef i Go-Ahead Norge AS.