Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi ser frem til å finne gode løsninger på dine ønsker og utfordringer.

Forretningssystemer fra SAP
Vi er sertifisert som SAP Silver Partner og leverer flere ulike skybaserte forretningssystemer. Relevante nøkkelord er SAP ECC (teknisk/funksjonell), SAP Business ByDesign, SAP S/4HANA, SAP Cloud for Customer, SAP for små og mellomstore virksomheter.
ERP-helsesjekk
Er du usikker på hvor godt forretningssystemene dine fungerer og hvordan du skal forholde deg til leverandørenes stadige oppfordringer om å oppgradere? Vi kan kartlegge styrker og svakheter ved systemene dine ved hjelp av vårt rammeverk. På bakgrunn av bedriftens mål gir vi deg gode råd for hva du bør gjøre. 
SAF-T Regnskap
SAF-T Regnskap er et standardformat for utveksling av regnskapsdata som foreløpig ikke støttes av alle ERP- og økonomisystemer. Med vår løsning kan du sende inn standard regnskapsfiler (SAF-T) som oppfyller Skatteetatens krav. 
SAP-konsulenter
Vi har konsulenter som kan hjelpe deg uansett hvilken SAP-versjon du har.  

Tjenester

Konsulenttjenester

Våre dyktige konsulenter er eksperter innen digital transformasjon og leder deg trygt gjennom hele prosessen fra start til slutt

Prosjekter og løsninger

Vi hjelper deg å lykkes med forretningkritiske og krevende IT-prosjekter.

Forvaltning, support og drift

Vi tar oss av drift, brukerstøtte og utvikling av programvaren din slik at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten.  

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi ser frem til å finne gode løsninger på dine ønsker og utfordringer.

KONTAKT OSS
REFERANSER
- IKT-ansvarlige i Osloskolen

Utdanningsetaten i Oslo (Osloskolen) er Norges største kommunale etat med 88 600 elever og lærlinger og ca. 15 000 ansatte. Utdanningsetaten har det faglige, økonomiske og administrative ansvar for skolene, Aktivitetsskolen, Fagskolen i Oslo og Akershus, PPT, fag- og voksenopplæringen i Oslo og Sommerskolen.

Tidewave - utvikling av programvare

Tidewave er et nyoppstartet selskap som aspirerer etter å løse problematikken relatert til manuell vending av pasienter for å forebygge liggesår. En sentral del av å utvikle et slik styringssystem var behov for kompetanse innen programvareutvikling. Dette førte til at Tidewave tok kontakt med Experis og leide inn konsulenter for bistand i utvikling av programvaren.

Minside for Norsk Pasientskadeerstatning

Experis laget i 2017 en brukerportal for Norsk Pasientskadeerstatning og Nasjonalt klageorgan for helsetjenesten (Helseklage). Høsten 2018 gikk prosjektet i pilot med rundt 150 brukere før det ble åpnet for øvrige brukere i 2019.