Vår ekspertise

Kombinasjonen av egne konsulenter og et solid partnernettverk gir oss ​kompetansen og fleksibiliteten våre kunder trenger for å nå sine forretningsmessige mål.​

Experis er autorisert kurssenter innen cybersikkerhet

Experis er autorisert kurssenter for noen av verdens ledende cybersikkerhetskurs. Blant våre partnere finnes ISC2, EC Council og PECB og våre (planlagte) kurs strekker seg fra Certified Information Systems Security Professional (CISSP), Certified Ethical Hacker til ulike ISO- kurs som Lead Implementer og Lead Auditor. Vi kan også skreddersy kurs til deres virksomhet, fra tekniske kurs til kurs for ledergrupper.

LES MER OM VÅRE SIKKERHETSKURS

Tjenester

Konsulenttjenester

Våre dyktige konsulenter er eksperter innen digital transformasjon og leder deg trygt gjennom hele prosessen fra start til slutt

Prosjekter og løsninger

Vi hjelper deg å lykkes med forretningkritiske og krevende IT-prosjekter.

Forvaltning, support og drift

Vi tar oss av drift, brukerstøtte og utvikling av programvaren din slik at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten.  

REFERANSER
- IKT-ansvarlige i Osloskolen

Utdanningsetaten i Oslo (Osloskolen) er Norges største kommunale etat med 88 600 elever og lærlinger og ca. 15 000 ansatte. Utdanningsetaten har det faglige, økonomiske og administrative ansvar for skolene, Aktivitetsskolen, Fagskolen i Oslo og Akershus, PPT, fag- og voksenopplæringen i Oslo og Sommerskolen.

Tidewave - utvikling av programvare

Tidewave er et nyoppstartet selskap som aspirerer etter å løse problematikken relatert til manuell vending av pasienter for å forebygge liggesår. En sentral del av å utvikle et slik styringssystem var behov for kompetanse innen programvareutvikling. Dette førte til at Tidewave tok kontakt med Experis og leide inn konsulenter for bistand i utvikling av programvaren.

Minside for Norsk Pasientskadeerstatning

Experis laget i 2017 en brukerportal for Norsk Pasientskadeerstatning og Nasjonalt klageorgan for helsetjenesten (Helseklage). Høsten 2018 gikk prosjektet i pilot med rundt 150 brukere før det ble åpnet for øvrige brukere i 2019.