Ferdigheter for fremtiden

Vi tilbyr ulike programmer som kombinerer skreddersydde studier med spesialiseringsperiode hos en av Norges ledende virksomheter. Graduateprogrammet gir deg kompetansen som arbeidsmarkedet etterspør og en kickstart på din IT-karriere.

Experis Academys graduateprogrammer

Programmene er nøye utviklet for å gi deltagerne den teknologikompetansen næringslivet etterspør.

Kvalifikasjoner
Som deltager i et av våre graduateprogram må du ha fullført en IT-relatert bachelorgrad og ha interesse for programmering. Du er lidenskapelig opptatt av problemløsning, er læringsvillig og liker å bryne deg på tøffe utfordringer og prosjekter både individuelt og i team. Norsk og engelsk behersker du både skriftlig og muntlig.
Våre programmer
Vi tilbyr ulike programmer som kombinerer skreddersydde studier med spesialiseringsperiode hos noen av Norges ledende IT-utviklingsmiljøer. Programmene er utviklet i samarbeid med Experis Ciber og Noroff, School of technology and digital media. Kandidatene utvikler reelle ferdigheter, som er i tråd med virksomheters behov. 
Les mer her: www.experisacademy.no/upskill  
 
Om programmet
Experis Academys graduateprogram varer i totalt 15 måneder. De tre første månedene kombinerer teori, casearbeid og sertifiseringsløp hos vår samarbeidspartner Noroff, School of technology and digital media. Programmet er basert på prinsipper som akselerert læring og omvendt undervisning (flipped classroom). De neste tolv månedene får du mulighet til å teste dine nye ferdigheter i praksis gjennom prosjektarbeid i en av Norges mest spennende IT-utviklingsmiljøer. I løpet av programmet vil du bli fulgt opp av en fagmentor fra Experis Ciber og karrierecoacher fra Right Management. Etter endt spesialiseringsperiode vil du kunne få tilbud om fast ansettelse hos en av våre kunder eller fortsette som konsulent hos oss.
Søknadsfrist
Vi har løpende opptak gjennom året. Les mer om eller søk på de ulike programmene på Experisacademy. 
EXPERIS ACADEMY DELTAKER
Bianca Eilertsen
Java-utvikler

"Etter at jeg begynte i Experis Academy så tror jeg aldri jeg kommer til å slite på arbeidsmarkedet. Det er ingen steder du får like mye kompetanse på så kort tid som du får hos Experis Academy."