CSSLP - Certified Secure Software Lifecycle Professional

Nå som kombinert klasserom og online-kurs. På grunn av situasjonen med korona-utbruddet tilbyr vi nå våre (ISC)2-kurs som online-kurs. Vår erfarne instruktør gjennomfører kurset på video-konferanse slik at du kan ta kurset uten å måtte reise eller møte opp i et klasserom hvis du foretrekker å ta det som onlinekurs.

Fakta om kurset

Kurset er rettet mot Software arkitekter/ designere, utviklere, applikasjonssikkerhetseksperter, IT ledere, sikkerhets-administratorer, kvalitetstestere, software programere, prosjektledere, software innkjøpsspesialister og penetrasjonstestere.

Kurset blir holdt på engelsk. For å spare miljøet vil kursmaterialet oversendes digitalt. Kursmateriale på papir kan oversendes på forespørsel dersom påmelding og betaling har funnet sted minimum to uker før kursstart.

Eksamen er 3 timers skriftlig regulær eksamen på engelsk, ingen hjelpemidler tillatt, og tas når som helst på et hvilket som helst Pearson VUE-godkjent testsenter. Eksamensgebyr betales Pearson VUE direkte og er ikke inkludert i kursprisen.

CSSLP er en fremtidsrettet sertifisering som dekker følgende kunnskapsdomener:

  • Utvikling av prosesser for sikker utvikling
  • Metoder for reduserte utviklingskostnader
  • Metoder for reduserte sårbarheter
  • Metoder for reduserte leveranseforsinkelser
  • Metoder for reduksjon av teknisk gjeld 
Målet med kurset

CSSLP fokuserer på at utviklere, arkitekter og prosjektledere skal ha den nødvendige ekspertisen til å utvikle sikker software. Dette skjer ved implementering av autentisering, autorisasjon, reviderbarhet og datasikring i alle stadier av et utviklingsprosjekt, fra design og helt frem til produksjonsoppstart. CSSLP kurset gir en informativ oversikt over hvilke hensyn som må tas og hvilke anbefalte praksiser, metoder, teknikker, teknologier og verktøy som er tilgjengelige for sikker applikasjonsutvikling.

Vår instruktør

Om vår instruktør: Stein Arve Jacobsen Møllerhaug, Principal Advanced Knowledge Developement Manager hos Experis Ciber AS, er autorisert for å undervise (ISC)2 CISSP, CSSP, CSSLP og SSCP. Han er også Autorisert ISO 27001 Master Trainer (PECB), og har levert over 20 ISO 27001 kurs internasjonalt og over 80 CSSP kurs internasjonalt. Han har jobbet i IT-bransjen siden 1981 og er en av Norges mest erfarne kursinstruktører.

Spørsmål og påmelding til CSSLP-kurs

Ved spørsmål om kurset, kontakt Stein Arve Jacobsen Møllerhaug på +47 906 41 100

Kursvilkårene finner du her.

Experis hjelper deg hele veien frem til fullført sertifisering som CSSLP. 

Trykk her for  å sende en forespørsel angående neste dato og påmelding til CSSLP-kurs.