CISSP - Certified Information System Security Professionals

Nå som kombinert klasserom og online-kurs. Sertifiser deg på "gullstandarden" innen sikkerhetsstyring. På grunn av situasjonen med korona-utbruddet tilbyr vi nå våre (ISC)2-kurs som online-kurs. Vår erfarne instruktør gjennomfører kurset på video-konferanse slik at du kan ta kurset uten å måtte reise eller møte opp i et klasserom hvis du foretrekker å ta det som onlinekurs. Dette er et meget sentralt kurs for alle som jobber med digital sikkerhet på ulike nivåer.

Fakta om kurset

Kurset er rettet mot sikkerhetsarkitekter, driftsledere, prosjektledere og ledere opp til og med CISO-nivå.  Kurset blir holdt på engelsk. For å spare miljøet vil kursmaterialet oversendes digitalt. Kursmateriale på papir kan oversendes på forespørsel dersom påmelding og betaling har funnet sted minimum to uker før kursstart. Kurset går over fem dager, mandag til fredag.

 

Eksamen er på engelsk og kan tas når som helst på et av Pearson Vues godkjente testsentre. Eksamen er på 3 timer (adaptiv CAT), ingen hjelpemidler tillatt.

 

CISSP er den mest prestisjefylte internasjonale sertifiseringen for sikkerhetseksperter, ofte omtalt som «gull-standarden». CISSP-pensumet er basert på ISO 27001 rammeverket og dekker følgende områder innen informasjonssikkerhet:

  • Security and Risk Management
  • Asset Security
  • Security Architecture and Engineering
  • Communcation and Network Security
  • Identify and Access Mangement
  • Identify Assessment and Testing
  • Security Operations
  • Software Development Security

 

Kurset er meget innholdsrikt, og vil for de fleste innebære et betydelig kunnskapsløft.

Målet med kurset

Målet med CISSP-kurset er at man skal forstå og kunne anvende kunnskapene i sitt daglige arbeid umiddelbart etter avsluttet kurs. Dersom man ønsker et mer teknisk rettet kurs, anbefales det at man tar SSCP kurset fra (ISC)2 i stedet.

Som sertifisert CISSP har du bevist at du har det som trengs for å utforme, implementere og administrere cybersikkerhet i en bedrift slik at sikkerheten støtter forretningsmålene på en kostnadseffektiv måte. Du bli medlem av (ISC)² og får tilgang til et bredt spekter av ressurser, pedagogiske verktøy, og nettverk muligheter.

Experis Cybersecurity har «Oppstartsgaranti» på sine kurs. Det betyr at når du har meldt deg på, vil kurset bli arrangert.

Vår instruktør

Stein Arve Jacobsen Møllerhaug, Principal Advanced Knowledge Developement Manager hos Experis Ciber AS, er autorisert for å undervise (ISC)2 CISSP, CSSP, CSSLP og SSCP. Han er også Autorisert ISO 27001 Master Trainer (PECB), og har levert over 20 ISO 27001 kurs internasjonalt og over 80 CSSP kurs internasjonalt. Han har jobbet i IT-bransjen siden 1981 og er en av Norges mest erfarne kursinstruktører.

Spørsmål og påmelding til CISSP-kurs

Ved spørsmål om kurset, kontakt Stein Arve Jacobsen Møllerhaug, på +47 906 41 100

Kursvilkårene finner du her.

Experis hjelper deg hele veien frem til fullført sertifisering som CISSP.

Trykk her for  å sende en forespørsel angående neste dato og påmelding til CISSP-kurs.

For mer informasjon se (ISC)2 sine websider.