Vilkår

De følgende vilkårene gjelder ved kjøp av kurs som leveres av Experis, både tradisjonelle kurs og kurs som avholdes og leveres via video-konferanseundervisning (digital klasseromsundervisning).

 • Påmelding til våre kurs er bindende.
 • Kurs kan likevel avbestilles kostnadsfritt dersom beskjed gis mer enn 30 dager før kursstart. Avbestilling skal skje skriftlig (e-post aksepteres).
 • Ved avbestilling mindre enn 30 dager før kursstart tilbyr vi:
  - Elevplassen kan kostnadsfritt overføres til en annen deltaker.
  - Kostnadsfri overføring til et senere kurs.
  - Kostnadsfri overføring til et senere kurs og bytte til annen deltaker.
 • Dersom kursinstruktøren og varainstruktør blir syk samtidig eller på annen måte ikke er i stand til å gjennomføre kurs til avtalt tidspunkt, vil kursdeltakeren enten;
  - Få tilbud om å gjennomføre kurset ved første passende anledning, uten ekstra kostnader eller;
  - På forespørsel få refundert deltakeravgiften.
 • For kurs som leveres via video-konferanseundervisning, vil pensum i disse kursene leveres i digitalt format. Dette gjøres både av praktiske årsaker og av smittevernhensyn (Covid-19). Dersom du likevel skulle ønske å motta pensum i fysisk format må du ta kontakt med kursleverandør senest to uker før start for å avtale dette nærmere. Dersom du 5 dager før kursstart ikke har fått tilgang til hverken digitalt eller fysisk pensum, må du snarest ta kontakt med kursleverandør slik at vi får hjulpet deg med dette.
 • For kurs som leveres via video-konferanseundervisning, vil webtjenesten WebEx1 benyttes som plattform for dette. Én uke før kursstart vil kursdeltakerne motta detaljerte instruksjoner som informerer om hvordan de kobler til tjenesten. Kursdeltakerne har selv ansvar for å ha installert tjenesten på sin enhet i god tid før kursstart. Plattformen er kompatibel med vanlige operativsystemer og mobiltelefoner, slik som Windows, Mac, Iphone- (IOS) og Android-telefoner. Kursleverandør tar ikke ansvar for manglende teknisk kompatibilitet, men er naturligvis behjelpelige med å få satt opp tjenesten hos deltakeren innenfor hva som rimelig kan forventes.
 • I forbindelse med registrering til kurs, vil deltakerens kontaktinformasjon innhentes via påmeldingsskjemaet. Informasjonen benyttes til administrasjon av kurset (deltakeroversikt, bekreftelse av påmelding, utsendelse av nødvendig informasjon, betaling, kontakt etc.). Det rettslige behandlingsgrunnlaget for denne typen behandling er nødvendighet for avtaleinngåelse, jf. personvernforordningen art. 6(1) bokstav b.
 • Kontakt- og adresseinformasjon samt kvitteringer for innbetalinger lagres så lenge det er forretningsmessig påkrevet, i henhold til gjeldende bokføringskrav, normalt i 5 år etter utgangen av gjeldende regnskapsår, jf. bokføringsloven § 13 første og annet ledd. Det rettslige behandlingsgrunnlaget for denne typen behandling er en rettslig forpliktelse, jf. personvernforordningen art. 6(1) bokstav c.
 • Informasjonen vil ikke bli brukt til andre formål enn administrasjon av gjeldende kurs, bokføring, samt senere bekreftelser på kursdeltakelse. Informasjonen vil ikke deles med noen tredjepart eller brukes til andre formål uten forutgående skriftlig samtykke. Vi viser til personvernerklæringen på våre hjemmesider for ytterligere informasjon om vår behandling av personopplysninger.
 • I tillegg anmodes det om samtykke til å bruke kontaktinformasjonen til å informere om fremtidige kurs. Samtykket er frivillig og kan når som helst trekkes tilbake. Dette samtykket er IKKE påkrevet for å gå på våre kurs. Slikt samtykke vil bli etterspurt ved påmelding. Det rettslige behandlingsgrunnlaget for denne typen behandling er samtykke, jf. personvernforordningen art. 6(1) bokstav a.

 

Om vår undervisning

Våre sikkerhetskurs skal være en positiv opplevelse og skal gi et solid grunnlag for videre utvikling. Vi har som mål at våre kursdeltakere skal kunne anvende kunnskaper fra våre kurs så raskt som mulig. Vi fokuserer derfor på gode eksempler fra virkeligheten og en praktisk vinkling av pensumet.

Vi bruker aktive, erfarne konsulenter som kursholdere. Våre kursholdere kan både pensum og faget. Våre kurs leveres fra ledende internasjonale sertifiseringsorganisasjoner.

Alle våre kurs har oppstartgaranti – har du meldt deg på, så går kurset! For alle våre eksamensrettede kurs fra (ISC)2 og PECB tilbyr vi deg å følge undervisning på et senere kurs gratis, dersom du ikke består eksamen på første forsøk. Du betaler kun for mat og forfriskninger.

Experis holder til i Lakkegata 53, Sundtkvartalet, noen få minutters spasertur langs Akerselva fra Grønland t-banestasjon eller fra Schous Plass hvor det er flere muligheter for buss og trikk. Det er hoteller i alle prisklasser i umiddelbar nærhet om det skulle være et behov. Vi samarbeider med restauranten «Vintage Kitchen» for lunsj og catering. Du bør ikke undervurdere verdien av en god lunsj, når det gjelder å knytte verdifulle kontakter og utveksle erfaringer.

Våre kurs starter klokka 8.30 og slutter ca 16.30. Vi arrangerer dessuten samlinger for kursdeltakere som ønsker ekstra tid til å studere før de tar eksamen. Vi kan også levere alle våre kurs i dine lokaler, tilpasset din tidsplan. Vi kan dessuten spesialtilpasse kurs til din organisasjon. Kontakt oss så vil vi gi et tilbud!