Mangler din virksomhet nødvendig IT-kompetanse?

Experis Academy er morgendagens skole, som intensivt utdanner og videreutvikler IT-ferdigheter skreddersydd for det norske arbeidslivet. På bare tre måneder videreutdanner eller omskolerer vi deltagernes ferdigheter for å passe framtidens kompetansebehov.

IT-kompetanse for fremtidens arbeidsmarked

Programmene til Experis Academy er utviklet i tett samarbeid med næringslivet og Noroff, School of technology and digital media. Kandidatene utvikler reelle ferdigheter, som er i tråd med virksomheters behov.

Løsningen på kompetansegapet
Experis Academy er en del av løsningen på kompetansegapet. Vi gir flere mennesker den teknologikompetansen næringslivet etterspør. Vi tar kompetansemangelen på alvor. Vi gir våre deltakere det nødvendige faglige påfyllet de trenger for å være bedre rustet for fremtidens arbeidsmarked. Slik gir vi selskaper tilgang på kompetanse de ellers ikke får tak i.
Upskill
Vi tilbyr ulike programmer som kombinerer skreddersydde studier med spesialiseringsperiode hos noen av Norges ledende IT-utviklingsmiljøer. Programmene er utviklet i samarbeid med Experis Ciber og Noroff, School of technology and digital media. Kandidatene utvikler reelle ferdigheter, som er i tråd med virksomheters behov. 
Reskill
Våre reskill-programmer handler om å utvikle de menneskene som allerede er en del av din virksomhet. Kompetansebehovene endrer seg, og med skreddersydde reskill-program fra Experis Academy er du sikret at dine ansatte får den kompetansen virksomheten behøver for å lykkes i fremtiden. Sammen med Experis Academy kan din virksomhet utvikle enkeltkurs eller hele utdanningsprogram.