Vår ekspertise

Kombinasjonen av egne konsulenter og et solid partnernettverk gir oss ​kompetansen og fleksibiliteten våre kunder trenger for å nå sine forretningsmessige mål.​

Experis er autorisert kurssenter innen cybersikkerhet

Experis er autorisert kurssenter for noen av verdens ledende cybersikkerhetskurs. Blant våre partnere finnes ISC2, EC Council og PECB og våre (planlagte) kurs strekker seg fra Certified Information Systems Security Professional (CISSP), Certified Ethical Hacker til ulike ISO- kurs som Lead Implementer og Lead Auditor. Vi kan også skreddersy kurs til deres virksomhet, fra tekniske kurs til kurs for ledergrupper.

LES MER OM VÅRE SIKKERHETSKURS

Tjenester

Konsulenttjenester

Våre dyktige konsulenter er eksperter innen digital transformasjon og leder deg trygt gjennom hele prosessen fra start til slutt

Prosjekter og løsninger

Vi hjelper deg å lykkes med forretningkritiske og krevende IT-prosjekter.

Forvaltning, support og drift

Vi tar oss av drift, brukerstøtte og utvikling av programvaren din slik at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten.  

REFERANSER
Visavi benytter Experis Secure Foundation365

Experis hjelper Inspera med cyber-sertifisering

Inspera AS er en av de ledende leverandørene for digitale eksamensløsninger og består av et internasjonalt team av edTech-gründere og fagspesialister. De tilbyr innovative, pålitelige og sikre eksamensløsninger, med tilhørende bistand til innføring og digital transformasjon hos utdanningsinstitusjonene.

- IKT-ansvarlige i Osloskolen

Utdanningsetaten i Oslo (Osloskolen) er Norges største kommunale etat med 88 600 elever og lærlinger og ca. 15 000 ansatte. Utdanningsetaten har det faglige, økonomiske og administrative ansvar for skolene, Aktivitetsskolen, Fagskolen i Oslo og Akershus, PPT, fag- og voksenopplæringen i Oslo og Sommerskolen.