Experis samler all IT-kompetanse i én sterk merkevare

I november 2021 samler Experis sine merkevarer innen IT til én sterk merkevare. Experis AVAN og Experis Ciber blir nå Experis. Med mer enn 1,2 milliard i omsetning og over 700 konsulenter og partnere er Experis et ledende konsulentselskap innen IT i Norge.

LES MER
Sammen forenkler vi morgendagen

Gjennom nysgjerrighet, entusiasme og teknologisk innsikt skaper Experis løsninger som gir varig verdi. Vi har lang erfaring med prosjekt- og løsningsleveranser innen IT til både offentlig og privat sektor. Vår fag- og bransjekompetanse i kombinasjon med våre velprøvde metoder og prosesser skaper trygge, forutsigbare rammer både for smidige, nyskapende og mer tradisjonelle prosjekter. Experis har erfarne konsulenter innen teknologiledelse, med bakgrunn som rådgivere, ledere og fagspesialister.

Tjenester

Konsulenttjenester

Våre dyktige konsulenter er eksperter innen digital transformasjon og leder deg trygt gjennom hele prosessen fra start til slutt

Prosjekter og løsninger

Vi hjelper deg å lykkes med forretningkritiske og krevende IT-prosjekter.

Forvaltning, support og drift

Vi tar oss av drift, brukerstøtte og utvikling av programvaren din slik at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten.  

MER ENN
700
Konsulenter og partnere

Vi har både bredde- og spisskompetanse og tilbyr skreddersydde tjenester. Med teknologisk innsikt og faglig entusiasme sørger våre erfarne konsulenter og et stort partnernettverk for at du får løsningene du trenger for å nå dine langsiktige mål.

Broken Image
Experis er en del av ManpowerGroup

ManpowerGroup™ er verdensledende i å finne riktig bemanningsløsning, basert på menneskers potensiale og bedrifters ambisjoner. På denne måten skaper vi ”Innovative Workforce Solutions”. ManpowerGroup hjelper både små og store bedrifter i alle bransjer under varemerkene: Experis, Manpower og ManpowerGroup Talent Solutions. Vi er lokalisert i mer enn 80 land over hele verden. Ved global forståelse og lokal kompetanse, øker vi våre kunders suksess.