Stor interesse for Experis' «jobb fra hvor du vil»-satsing

I april lanserte IT-konsulentselskapet Experis en ny satsing kalt «AnyShore – en heldigital arbeidshverdag».

Nytt for denne avdelingen er at medarbeiderne vi er på jakt etter selv kan velge hvor de vil bo og jobbe fra. Satsingen legger til rette for ansatte som ønsker å tilbringe mer tid på hytta, i utlandet eller har en drøm om å flytte ut av byen, men samtidig kunne jobbe med utfordrende kunder og arbeidsoppgaver.

AnyShore Experis

Interessen for prosjektet har vært over all forventning.

-Vi har fått inn gode søknader fra erfarne kandidater, og vil etter planen gjøre de første ansettelsene denne uken, forteller Øyvind Stensby, ansvarlig for Anyshore-prosjektet i Experis.

Den gode responsen gjør at Experis nå håper at enda flere erfarne IT-konsulenter vil ta kontakt for å høre mer om satsingen.

-Vi har blitt kontaktet av folk fra Tromsø til Jørpeland, og er i full gang med intervjuprosessen. Det er tydelig at folk er nysgjerrig på prosjektet, forteller Stensby.

Anyshore-prosjektet kommer som et resultat av det siste års erfaringer med hjemmekontor. I Experis har dette fungert godt. Noen av de ansatte har jobbet fra hytta, mens andre har reist til hjemstedet sitt for å jobbe. Felles for alle er større frihet og mer fleksibilitet i hverdagen.

–Det siste året har vist oss at denne måten å jobbe på fungerer optimalt, og vi har tilegnet oss verdifulle erfaringer som vi nå setter ut i praksis. Det å tilby muligheten for en heldigital arbeidshverdag kommer både oss, kunden og arbeidstakeren til gode, sier Trygve Solem, administrerende direktør i Experis Norge.

Den nye satsingen har også blitt godt mottatt av kundene til Experis.

-Vi er tydelig på at dette vil gjøre det enda enklere for dem å få tilgang til våre erfarne konsulenter, forteller Øyvind Stensby.

I Experis vil aktuelle kandidater bli en del av et ledende IT-konsulentselskap med over 400 ansatte. De vil oppleve et godt og nært arbeidsmiljø uansett hvor de velger å jobbe fra. Vi vet det sitter masse flinke folk rundt om i landet som ønsker å bli en del av et stort og solid selskap, men som ikke nødvendigvis ønsker å være fastbundet til samme arbeidssted.