Konsulenttjenester

Experis har over 800 konsulenter med kompetanse innen fagområdene økonomi, ingeniørfag og IT

Konsulenter

En av våre kjernekompetanser er utleie av konsulenter innen fagområdene økonomi, ingeniørfag og IT. Ofte kan det være en god løsning å knytte til seg konsulenter som i en begrenset periode kan bidra til virksomhetens vekst. Det gir deg tilgang på spesialkompetanse og sikrer samtidig en fleksibel økonomisk modell.

Våre konsulenter er spesialister innen regnskap, økonomi og ledelse, ingeniørfag og IT. 

Nettverk av spesialkompetanse

Bruk oss når du har behov for å forsterke virksomheten med spesialkompetanse - på prosjekter eller som en del av en langsiktig strategisk løsning. Vi har konsulenter med høy kompetanse innen sitt fagområde og som er beredt til å ta på seg kortere eller lengere konsulentoppdrag. Står du overfor endringer, nye prosjekter eller har utfordringer som krever helt spesifikk kompetanse?

Vi kan hjelpe deg å dekke ditt behov. Vi sikrer at du får det antallet konsulenter du har behov for, med høy kompetanse og som kan begynne på kort varsel.

Faglig oppdatert

Vi er opptatt av at våre konsulenter holder seg oppdaterte innen sine fagområder og utvikler seg videre. Gjennom utfordrende og interessante konsulentoppdrag, samt kompetanseheving via kursing og faglig påfyll, vil våre konsulenter ha mulighet til å være konstant oppdaterte. Vi tror at mennesker som får mulighet til å utvikle sine styrker og evner, er mer fornøyde og kan gjøre en stor forskjell for våre kunder. 

Praktiske forhold

Som kunde hos oss slipper du å bruke tiden på alt det praktiske en ansettelse medfører. Vi er ansvarlig for lønn, sosiale omkostninger samt all administrasjon rundt dette.

Din tid frigjøres slik at du kan konsentrere deg om din virksomhet.