Våre tjenester

Experis tilbyr våre kunder kompetansetilførsel av spesialister og ledere - via konsulenttjenester, rekruttering og prosjektløsninger. Vi er eksperter innen fagområdene Finance, Engineering og IT, og på lederrekruttering gjennom Experis Executive.

I tillegg har vi lang erfaring og høy kompetanse innen andre områder. Våre rådgivere og rekrutterere har erfaring fra fagområdene de jobber med, noe som gir dem innsikt og forståelse for behovene til både kunde og kandidat.

Experis tilbyr rekruttering og konsulenttjenester.

Hvorfor skal du benytte Experis? 

  • Vi finner kandidatene. Som Norges største rekrutterings- og konsulentselskap tiltrekker vi oss mange av Norges mest fremgangsrike ledere og spesialister, og kan tilføre deg nøyaktig den spesialkompetansen du etterspør.
  • Trygghet. Hvert oppdrag gjennomføres med høy kvalitet. Vi følger opp alle våre konsulent-, rekrutterings- og prosjektoppdrag nøye og i henhold til vår kvalitetsprosess. 
  • Våre konsulenter er fagpersoner med dokumenterte resultater og høy kompetanse innen sitt fagområde.

Våre konsulenter og kandidater finner vi gjennom våre nettverk, annonser i ulike medier og ved at de registrerer seg i våre systemer. Etter 50 år har vi etablert oss som en stor aktør på det norske arbeidsmarkedet og vi har en jevn tilstrømming av kandidater. Vi følger arbeidsmarkedet nøye både nasjonalt og internasjonalt for å tilpasse oss trender og bidra med kunnskap til våre kunder, kandidater og samarbeidspartnere.

Les gjerne om våre nasjonale og internasjonale undersøkelser på arbeidsmarkedet for mer innsikt - nyhetsrommet >>