Konsulenttjenester

Få bedrifter kan tilby spesialister de samme karrieremulighetene som vi i Experis. Vi er landsdekkende og har virksomheter i over 50 land. Med kunder innenfor de fleste bransjer, oppfyller vi både bedriftenes ønsker og kandidatenes egne behov.

Vi tilbyr både rekrutterings- og konsulenttjenester. For å sikre at vi tilbyr kundene og konsulentene våre den beste veiledning, er virksomheten delt inn i ulike spesialistområder: Engineering, Executive, Finance og IT. 

På grunn av vår markedsledende posisjon innenfor rekruttering er vi i kontakt med et stort antall kandidater og vi er en attraktiv samarbeidspartner for arbeidssøkere. Hvert år møter og intervjuer vi over 6000 personer som søker jobb gjennom oss. Hos oss finner du både jobbene og kandidatene.

Våre rådgivere er selv spesialister, med kompetanse på spesialistområdet de jobber innenfor. Dette gjør at vi er bedre i stand til å forstå dine behov, og vite hvordan vi bidrar for at du skal nå dine mål. Vi har også et omfattende nettverk innenfor alle spesialistområdene, bestående av dyktige kandidater og kunder.

 Experis har tilgang på unike muligheter som hjelper deg å finne rett person:

  • Grunnet et høyt antall spennende oppdrag, og fordi vi representerer en sterk merkevare, tiltrekker vi oss stadig kompetente og høyt kvalifiserte kandidater.

  • Våre rådgivere er selv spesialister med kompetanse innenfor det området du trenger hjelp til. De forstår behovene dine og hvordan vi best bidrar til at du oppnår resultatene du ønsker. Vi har i tillegg omfattende nettverk innenfor de ulike spesialistområdene.

  • Vi jobber kompetansebasert. Arbeidsprosessene våre er ISO-sertifiserte og baserer seg på et vitenskapelig fundament.

  • Experis er Norges største rekrutterings- og konsulentselskap med 850 konsulenter, hvilket gir oss høy tilstedeværelse i markedet. Vi har omfattende kunnskap om arbeidsmarkedets trender og endringer.

  • På grunn av vår markedsledende posisjon innen rekruttering blir vi kontaktet av et stort antall kandidater, og vi er ettertraktet blant arbeidstakerne. Hvert år møter og intervjuer vi over 70.000 personer som søker jobber gjennom oss.