Rekrutteringsfirma

Experis er ditt rekrutteringsfirma

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsfirma med 850 konsulenter. vårt fokus som rekrutteringsfirma er innen fagområdene engineering, IT og økonomi/finance.

I 2012 samlet ManpowerGroup sine sterke merkenavn innenfor konsulenttjenester og rekruttering; Manpower Professional, Elan, TechPower og Executive, til ett selskap: Experis rekrutteringsfirma. Navnet kommer av ordene Experience og Expertise. Vi har lang erfaring innen konsulenttjenester og rekruttering, og er eksperter innen vår bransje.

Et rekrutteringsfirma med stor forståelse

Vi tør påstå at vi er det konsulent- og rekrutteringsfirmaet som best forstår bransjene vi jobber i. Vi tilpasser våre prosjektløsninger slik at du får det du trenger ut av de konsulentene du benytter. Vi ser de vi rekrutterer og utvikler deres potensial. Vi ser hva bedriftene trenger og hvordan den vi rekrutterer kan utvikle bedriften. Vi tror nemlig det er mulig både for folk, bedrifter og organisasjoner å strekke seg lenger. Og vi vet at fleksibilitet er alfa og omega i et moderne arbeidsmarked der kampen om talentene og arbeidskraften er stadig økende.

Experis Executive rekrutteringsfirma

Som Norges største konsulent- og rekrutteringsfirma tiltrekker vi oss mange dyktige ledere og spesialister. Dessuten har Experis rekrutteringsfirma et internasjonalt selskap i ryggen. Det betyr at vi kan tilby både lokale og globale ressurser. Som rekrutteringsfirma tilbyr vi rekruttering, konsulenttjenester og prosjektløsninger innen alle bransjer og fagområder.  

Våre spesialområder er økonomi/finance, engineering og IT. I tillegg rekrutterer Experis Executive ledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor.

Experis er rekrutteringsfirmaet hjelper din virksomhet med å vokse.