Rekruttering Trondheim

Experis er din rekrutteringspartner i Trondheim

Experis utfører over 400 rekrutteringer til faste stillinger hvert år, og gjennomfører over 6000 intervjuer. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering. Våre kunder får en ekstra fordel av at det hos Experis er ledere som rekrutterer ledere, og fagspesialister som rekrutterer fagspesialister. Med andre ord, vårt rekrutteringsbyrå i Trondheim kan både rekruttering og feltet de rekrutterer til. I tillegg er våre rådgivere spesialister på rekrutterings- og testverktøy.

Vår rekrutteringsmetodikk er basert på lang erfaring og solide vitenskapelige kunnskaper. Dette sikrer både kvalitet og effektivitet. Våre rådgivere for rekruttering Trondheim er sertifiserte, ofte innenfor flere testverktøy og metoder. De har lang erfaring og spesialkompetanse innenfor sitt fagområde.

Search and selection

Avhengig av hvilke ferdigheter du er på jakt etter, benytter vi ulike metoder og kanaler for å identifisere og tiltrekke oss kandidater med riktig bakgrunn. Mange av kandidatene er allerede en del av vårt nettverk eller kandidatbase ved vårt rekrutteringsbyrå i Trondheim. Spesialkompetanse søker vi målrettet etter via eksterne nettverk og databaser, målgruppetilpasset annonsering i tradisjonelle, digitale og sosiale flater. Som erfarne rekrutterere har vi bygget opp et omfattende nettverk med personer som venter på den rette utfordringen. Vi kan search and selection – og executive search!

Fleksibel rekruttering i Trondheim

Selvsagt påtar vi oss både individuelle rekrutteringsoppdrag og volumrekrutteringer. Ønsker du å gjøre deler av rekrutteringen selv, kan vi bistå med de deler du selv ikke ønsker å ta. Vi kan gjøre en førstesortering av søknader og presentere de mest aktuelle søkerne, sjekke referanser, gjennomføre tester eller komme med en ”second opinion”. Våre rådgivere for rekruttering Trondheim kan også fungere som en ekstern spesialist når du utfører internrekrutteringer eller omorganiserer.

Rekrutteringsbyråets samfunnsansvar

Experis er et selskap i ManpowerGroup, og som en av Norges største arbeidsgivere spiller ManpowerGroup en viktig rolle i manges liv. Vi skal ivareta våre medarbeideres arbeidsforhold på en god måte og vi skal bidra til at flere får realisert sine karrieremessige mål.