Wenche Rasch - ny leder for offentlig sektor i Experis Executive

Wenche Rasch - ny leder for offentlig sektor i Experis Executive

Experis har ansatt Wenche Rasch som ny leder for offentlig sektor i Experis Executive. Dermed videreføres satsningen i offentlig sektor, både innen konsulentmarkedet, men også når det gjelder rekruttering av fagspesialister og ikke minst ledere.

Wenche Rasch kommer fra stillingen som partner i Tennebø & Partners. Hun har bred erfaring fra ledelse, kommunikasjon og rekruttering av ledere innen offentlig sektor. Hun har tung kompetanse innen lederutvikling, omstillings- og nedbemanningsprosesser og som mentor for ledere og toppledere i norsk næringsliv. Hun har tidligere vært informasjonssjef ved flere departementer, Det Kongelige Hoff og NSBs konsernledelse.

- Experis er særdeles fornøyd med å ha ansatt Wenche Rasch til å videreutvikle og til å lede vår offentlige satsning på rekruttering av fagspesialister og ledere, sier Ingjerd Birkelund, divisjonsdirektør for Executive i Experis.

-Wenche har en unik profil med tung kompetanse innen offentlig sektor og erfaring fra flere konsulentvirksomheter. Hun har et velutviklet og spennende nettverk og har en forståelse for mekanismene i det offentlige. Experis har et stort samfunnsansvar når vi rekrutterer ledere og nøkkelroller i offentlige stillinger, og med Wenche på laget har vi de beste forutsetninger for å kunne levere godt og utføre vellykkede rekrutteringer, sier hun.

Wenche Rasch kommer til Experis med solid erfaring fra ledelse, kommunikasjon og rekruttering av ledere innen offentlig sektor, og gleder seg til å lede satsingen på offentlig sektor.

- Jeg er glad og stolt over å ha fått ansvaret for offentlig sektor i Experis Executive. Experis har per i dag en solid posisjon i sektoren, men jeg ser en tendens der få aktører slipper til i sektoren. Skal vi ha et mangfold på toppledernivå i det offentlige, må det også være et mangfold i bruken av rekrutteringsbyråer til disse stillingene, sier Wenche Rasch.

- Vi skal være en profesjonell aktør som både bistår og utfordrer våre kunder, og slik sett skape merverdi for våre kunder og samfunnet, sier hun. Jeg har et brennende engasjement for ledelse og offentlig sektor, og gleder meg til å ta fatt på de faglige utfordringene som kommer, og til å jobbe med det fantastiske teamet i Experis.