Karoline Nystrøm fra Telenor til Experis

Karoline Nystrøm fra Telenor til Experis

Karoline Nystrøm tiltrådte i år som ny leder for Experis IT. Experis er rekrutterings- og konsulentselskapet til ManpowerGroup og en av Norges ledende leverandører av konsulenttjenester. Experis IT har rundt 300 konsulenter i oppdrag ute hos sine kunder.

Digitalisering høyt på agendaen

Nystrøm brenner spesielt for utviklingen av den «Digitale agendaen for Norge» og har vært en aktiv stemme inn i den pågående debatten rundt digitalisering av privat og offentlig sektor. "Digitalt lederskap er et sentralt tema i diskusjonene rundt hvordan vi sikrer konkurransekraften til AS Norge fremover", sier Nystrøm.

"Jeg jobbet i London med mange dotcom selskaper rundt år 2000 og ser at det er mye læring fra denne perioden som er nyttige inn i dagens digitaliseringsdiskusjoner", avslutter Nystrøm.

Karoline Nystrøm er utdannet innenfor økonomi og ledelse, blant annet fra London School of Economics. Hun har over 15 års ledererfaring innen salg og markedsføring fra norske og internasjonale selskaper, og kommer til Experis fra stillingen som Vice President Sales i Telenor Digital.