Trygve Solem fra Steria til Experis

Trygve Solem begynte som leder for Norges største rekrutterings- og konsulentselskap 1. november. Solem kommer fra stillingen som direktør for salg og forretningsutvikling i IT-konsulentselskapet Steria.


- Vi er veldig fornøyde med å ha fått Trygve med på laget og har store forventninger til ham som leder av Experis, sier konsernsjef Maalfrid Brath i ManpowerGroup.

Experis ble etablert i Norge våren 2012 og er et selskap i ManpowerGroup. Selskapet omsetter for om lag 1 milliard kroner og har ca 1000 konsulenter i arbeid innen de fire divisjonene Engineering, IT, Finance og Executive.

Fokus på videre vekst
- Å få muligheten til å være med å løfte Norges ledende rekrutterings- og konsulentselskap videre, fokusere på videre vekst og lønnsomhet gjennom å jobbe med samhandling og omdømmebygging ble en uimotståelig fristelse. Jeg ble gjennom ansettelsesprosessen også kjent med et svært spennende team av ledere i ManpowerGroup som jeg ser frem til å jobbe sammen med for å utvikle Experis, sier Trygve Solem.

Trygve Solem har sin utdanning fra Datahøgskolen og BI. Han har i mer enn 20 år jobbet med ledelse av sterkt voksende konsulentorganisasjoner og store salgsorganisasjoner, både norske og nordiske.

Trygve har også ledet internasjonale utviklingsoppgaver. Ansvars-områdene har inkludert ledelse, ledelse av endringsprosesser, forretningsutvikling og salg. Trygve Solem har vært ansatt i Steria siden 1999, og jobbet som salgsdirektør og direktør for offentlig sektor før han startet som direktør for teknologidivisjonen i 2005 og gikk over i rollen som direktør for forretningsutvikling i 2010.