Kåret til et av verdens mest etiske selskap for syvende år på rad

Kåret til et av verdens mest etiske selskap for syvende år på rad

ManpowerGroup med datterselskapene Experis, Manpower, ManpowerGroup Solutions og Right Management er for syvende år på rad kåret til ett av verdens mest etiske selskaper.

Ethisphere Institute har inkludert ManpowerGroup i listen over verdens mest etiske selskaper for syvende år på rad. – En anerkjennelse som forplikter, sier konsernsjef i ManpowerGroup Maalfrid Brath.

For syvende år på rad er ManpowerGroup på listen over verdens mest etiske selskaper. Listen presenteres av Ethisphere Institute, en organisasjon som jobber for å fremme etisk forretningsdrift over hele verden.

– I ManpowerGroup jobber vi etter mantraet «doing well by doing good». Vi tror sterkt på at å hjelpe mennesker med å finne meningsfullt arbeid, enten ved å være en døråpner til arbeidslivet eller ved å hjelpe folk videre i karrieren, er bra. Det er bra både for samfunnet og for selskapet, sier Maalfrid Brath, konsernsjef i ManpowerGroup Norge.

Mer enn en hyggelig anerkjennelse

Ethispheres liste over verdens mest etiske selskaper anerkjenner selskaper som utmerker seg innenfor tre områder: bedrifter som fremhever etisk forretningsstandard og etisk praksis internt, bedrifter som setter ledere og ansatte i stand til å ta gode valg, og bedrifter som former fremtidige bransjestandarder ved å introdusere beste praksis.

– Å være på listen over verdens mest etiske selskaper er mer enn en hyggelig anerkjennelse. Det er også noe som forplikter. Vi legger stolthet i at vi hver eneste dag behandler kunder og medarbeidere ærlig, redelig og med respekt, sier Brath.

Les mer om ManpowerGroups bærekraftplan på: www.manpowergroup.com/DoingWellByDoingGood