Experis vant Statnett-kontrakt

Experis vant Statnett-kontrakt


Konsulentselskapet Experis har som en av tre tilbydere vunnet rammeavtale med Statnett som kompetanseleverandør på høyspent strømoverføring. Rammeavtalen omfatter ett av seks fagområder innen innleie av fagressurser til "stasjoner".

­–Vi jobber allerede med andre kunder innenfor energi-sektoren. Med Statnett får vi nå også et stabilt fotfeste innenfor elkraft og infrastruktur. Det skal bli utrolig spennende å styrke oss i dette markedet, sier tilbudsansvarlig hos Experis, Siri Røst.

Framtidsrettet arbeidsmarked

Experis, som tidligere har vært tungt inne som konsulent- og rekrutteringsselskap innenfor olje og gass, beskriver rammeavtalen med Statnett som en spennende mulighet for å bidra til omstilling.

– Statnett er en veldig interessant kunde i en bransje i en helt annen syklus enn olje og gass. Kompetanse innen høyspent elkraft er fagspesifikk. Dette er derfor en kunde hvor det vil være mange muligheter for å overføre kompetanse fra oljebransjen, sier Røst.

Rammeavtalen er på to år, med opsjon på 1 + 1 år.

– Fra 1.september er vi i gang og kommer til å levere løpende, etter Statnetts behov. Vi vil forhåpentligvis ha mange spennende muligheter å tilby våre medarbeidere med relevant bakgrunn og med ønske om å bevege seg til energibransjen fra for eksempel olje og gass, avslutter Røst

Om Experis Norge

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter, rekruttering og prosjektløsninger innen fagområdene Engineering, Økonomi og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.


For mer informasjon:

Informasjonssjef Sven Fossum, ManpowerGroup (930 24 314) sven.fossum@manpowergroup.no