Kompetanseheving

I Experis har vi mulighet til å tilby online trening til alle våre konsulenter.

 

powerYOU er ManpowerGroups kompetanseportal. Her finner du mer enn 4500 internettbaserte kurs og treninger. Det er kostnadsfritt for deg å benytte deg av disse treningene.

Om powerYOU

powerYOU gir deg tilgang til en omfattende samling nettkurs, pensumbøker, mentorordninger og testeksamener, slik at du har mulighet til å videreutdanne deg og motta bekreftelse på beståtte sertifiseringer. powerYOU nettløsning sørger for at du har ubegrenset tilgang uansett hvor eller når de er beleilig for deg å bruke.

powerYOU gir deg tilgang til flere tusen forskjellige nettkurs, og komplett informasjon om prosessen som kreves for å motta bekreftelse på bestått kurs.

Med powerYOU kan du ta kursene på det tidspunktet som passer best for deg, og mulighet for å ta deler av kursene flere ganger, om det er deler av pensumet du er usikker på. Systemet “husker” hvor langt du har kommet når du har inne, slik at du enkelt kan fortsette der du slapp neste gang du logger deg på.

Det er også mulig å laste ned kursmaterialet og lese det offline. De fleste kursene har to timers varighet og er bygget opp ved hjelp av ulike moduler, slik at du før du begynner kan teste hvilke kunnskapsmoduler du bør fokusere på. På denne måten slipper du å bruke tid på de delene du allerede har kunnskap om.

For å forsikre deg om at du gjennomfører, i en ellers travel hverdag, kan du lage en utdannelsesplan. Da sender systemet deg en påminnelse, dersom du ikke overholder denne planen. Sertifiseringstestene, som er knyttet til hver modul, gir deg mulighet til å teste kunnskapen din, før du investerer tid og penger i den endelige sertifiseringstesten.

Tilgang til powerYou får du via MyPage - konsulentnettsiden.