Konsulent i Experis

Når du jobber som konsulent i Experis er det vårt mål å bidra til at du får realisert dine karrieremessige mål.

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. En av våre erfarne rådgivere vil fungere som din karrierecoach. Vi oppforder deg til å diskutere dine karrieremål med din rådgiver slik at du får konsulentoppdrag der du kan bygge videre på din kompetanse og utvikles ytterligere.  

Tett oppfølging

Vi holder deg også oppdatert på trender og utviklingen i arbeidsmarkedet generelt. Gjennom våre konsulenttreff, jevnlige nyhetsbrev og konsulentportalen MyPage, deler vi nyheter og informasjon. Via jevnlige møter og arrangement legger vi opp til at våre kandidater får etablere og utvikle nyttige nettverk.

Karriereutvikling og kompetanseheving

Experis forenkler veien ved å hjelpe deg å mestre nødvendige ferdigheter. Vi tilbyr konsulentene våre veiledning og rådgivning som sikrer at du er godt rustet for å ta nye karrieresteg.  For å sikre at du som konsulent har de beste utviklingsmuligheter samarbeider vi med SkillSoft, en ledende tilbyder av nettkurs.

Lykkes du, lykkes vi!

Det er viktig både for oss og deg at du lykkes og trives i din jobb hos oss. Det finnes mange muligheter - både nasjonalt og internasjonalt.