Rekruttering til fast stilling

Experis rekrutterer ledere, mellomledere, fagspesialister og spisskompetanse til både faste stillinger og konsulent- og prosjektoppdrag.

Executive

De fleste rekrutteringene til faste stillinger på høyere nivå, gjøres av Experis Executive. Experis Executive er blant landets største aktører innen rekruttering av ledere, nøkkelpersonell og spesialister, med lang erfaring fra det norske arbeidsmarkedet. Kombinert med analysekompetanse og -innsikt fra privat og offentlig sektor gjør dette Experis Executive til en naturlig samarbeidspartner for både kunder og jobbsøkere. Mer om Executive kan du lese her.

Engineering, Finance, IT

Våre avdelinger for Engineering, Finance og IT rekrutterer spesialister til faste stillinger hos våre kunder, innenfor sine respektive fagområder. Våre rådgivere og rekrutterere arbeider aktivt for å rekruttere kandidater med kompetanse og erfaring som samsvarer med kundenes etterspurte kvalifikasjoner. 

Internasjonalt nettverk

Etterspørselen etter flere typer kompetanse er økende, og flere bedrifter leter nå både i inn- og utland for å finne de riktige kandidatene. Vi har flere års erfaring med rekruttering fra utlandet og et stort internasjonalt nettverk.

Ønsker du å jobbe i Experis?

Experis er i vekst og vi er stadig på jakt etter nye, dyktige medarbeidere. Kan du tenke deg å jobbe som rekrutterer, rådgiver, selger eller en annen administrativ rolle? Hos oss i Experis finnes det flere muligheter. Vi er lokalisert i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand.

Ledige stillinger utlyses på våre hjemmesider. Hold deg oppdatert på våre ledige stillinger og ta kontakt med oss, dersom du har ytterligere spørsmål.  

Hvilken bakgrunn kreves av deg?

Vi søker dyktige og engasjerte medarbeidere, uansett om du vil jobbe som konsulent på våre kundeoppdrag, rekrutteres til en fast stilling eller jobbe internt i Experis. Vi har et ønske om at du minimum har en bachelorgrad, eller tilsvarende, innen fagområdene Engineering, Finance eller IT.

I tillegg til arbeidserfaring, kompetanse og utannelse, vektlegger vi også dine personlige egenskaper.

Ønsker du å søke på en stilling hos oss?

Vi anbefaler at du registrer din CV hos oss. Ved registrering fyller du ut personalia og velger deretter om du ønsker å laste opp egne dokumenter eller importere CV-en din fra LinkedIn.

Søknader blir behandlet fortløpende og vi vil besvare henvendelsen din så raskt som mulig. For spørsmål om en spesifikk stilling, ber vi deg om å ta kontakt med personen oppført som ansvarlig i stillingsannonsen.