Steinar Husa, regionsdirektør

Det er få som har så lang og bred erfaring i Experis som Steinar Husa. Da han entret ManpowerGroup i 2002 arbeidet han som kunderådgiver, og nå innehar han rollen som regionsdirektør for Experis IT.

Å skape gode øyeblikk sammen med andre

For Steinar er det viktig og utgjør en forskjell i menneskers liv. I Experis arbeider han sammen med sine medarbeidere for å skape resultater, både for kunder og konsulenter. Steinar brenner for salg og rådgivning og påpeker samtidig at samarbeid er en viktig del for å kunne lykkes.
- «en viktig drivkraft for å jobbe i Experis er muligheten til å skape noe sammen med andre».

En lang karriere

Etter Steinar fullførte sin tilleggsutdannelse, arbeidet han fire år som lærer. Han gikk senere inn i en stilling som IT- rådgiver i Statens vegvesen. I 2002 startet han som kunderådgiver i Manpower, Trondheim, før han året etter gikk inn i en rolle som salgssjef i Elan IT i ManpowerGroup, hvor han også jobbet flere år som country manager. Elan IT skiftet i 2012 navn til Experis IT, og Steinar har siden arbeidet som divisjonsdirektør. Når han trer inn i rollen som regionsdirektør vil hans arbeidsoppgaver ha et sterkt fokus på ledelse, salg/løsningssalg, forretningsutvikling og rådgivning.

Stort nettverk

- Experis kan åpne mange dører. Vi har et stort nasjonalt og globalt nettverk. Dette sammen med vår enorme kundeflate kan skape mange spennende muligheter.