Jørgen Lohne Morken, seniorrådgiver

Jørgen har vokst opp på Rennesøy, en liten øy utenfor Stavanger. Familien hans har en campingplass i Bergen hvor Jørgen arbeidet flere ferier med arbeidsoppgaver som omfattet alt fra grøftegraving til utforming av bedriftskundetilbud. Varierte arbeidsoppgaver og stort ansvar har gjort at Jørgen liker å ta fatt i nye utfordringer.

Karriere

Jørgen hadde i mange år en sentral rolle ved familiens campingplass «Lone», med ansvar for alt fra renhold, resepsjon, grøftegraving og husdyrhold til utforming av tilbud til bedriftskunder.  Jørgen er utdannet sivilingeniør og har en mastergrad i industriell økonomi fra Universitet i Stavanger.  Høsten 2011 begynte han i Experis, som da het Manpower Professional. I starten av Experis-karrieren arbeidet han med rekruttering, og arbeidsoppgavene bestod hovedsakelig av å foreta intervjuer, referansesjekke og søke etter dyktige og kompetente ingeniører.

Å hjelpe mennesker med arbeid

Å bidra til å finne flinke og kompetente medarbeidere til spennende og utfordrende arbeidsoppgaver er en stor motivasjon for Jørgen.

-For meg er den største gleden det å matche rett selskap med rett person. I tillegg har vi et godt arbeidsmiljø innad i Experis, både her i Stavanger og i resten av landet. Ingen dager er like, og jeg er i kontakt med nye og spennende mennesker hver eneste dag. Experis er et selskap som blir tatt på alvor, både av arbeidsgivere og konsulenter.

Jørgens rolle i Experis

I dag er Jørgen i stillingen som Seniorrådgiver.

-Den viktigste delen av jobben jeg gjør befinner seg i grensesnittet mellom kandidat og kunde. Det er viktig å forstå konsulentene våre godt, slik at vi kan tilby spennende muligheter og være en god arbeidsgiver. Også forståelse for kundebedriftene våre er viktig. For å finne optimale løsninger på deres utfordringer er jeg avhengig av å forstå virksomheten deres godt.

Også utenfor sine primære arbeidsoppgaver er Jørgen engasjert. Han er ansvarlig for Experis Consultant Club i Stavanger, og har arbeidet på flere store rekrutteringsprosjekter. Jørgen arbeider også tett med vår Executive divisjon, hvor han jobber med headhunting av kandidater, blant annet i utlandet.