Karriereutvikling

En tilfredsstillende, utfordrende og givende jobb er fullt mulig, og veien dit begynner med Experis. Vi finner ikke bare de ledige jobbene for deg. Vi hjelper deg å bryte barrierer, strekke deg mot nye muligheter og nå karrieremålene dine.

Experis forenkler veien ved å hjelpe deg å mestre nødvendige ferdigheter. Vi tilbyr konsulentene våre veiledning og rådgivning som sikrer at du er godt rustet for å ta nye karrieresteg. 

Utvikling og trening

Det er viktigere enn noen gang å holde seg oppdatert på utviklingen innenfor egen bransje, som konsulent i Experis får du tilgang på online trening via SkillPort.
Les mer om kompetanseheving  >> 

Permanent eller midlertidig

Med bakgrunn i en detaljert forståelse for hvilke egenskaper, erfaringer og interesser som gjør nettopp deg unik som konsulent, finner vi stillingene som passer best for deg og fremmer din karriere. Registrer din CV i dag >>

Ressurstips

For å sikre at du er best mulig rustet for å avansere deler vi våre tips, knyttet til alt fra utforming av CV-er til hensiktsmessig bruk av sosiale medier. Få nyttige råd og tips på vår blogg arbeidsom.no >> 

Du er mer enn bare CV-en din. La Experis hjelpe deg å nå ditt potensiale.