Jobbe som konsulent i Experis

Basert på din arbeidserfaring og kompetanse, samt egne ambisjoner, har du som konsulent i Experis mulighet til å skape deg den karrieren du ønsker deg gjennom oss. Vi utfører mange spennende oppdrag for våre kunder, har et stort nettverk og kan tilby muligheter enten du ønsker en nasjonal eller internasjonal karriere.

Kunder

Vi har de fleste av Norges ledende virksomheter innen Finance, Engineering og IT som våre kunder.

Dette gir deg som konsulent mulighet for oppdrag innen økonomi, finans og regnskap, ingeniørtjenester og IT, hos blant annet DNB, Sykehuspartner, Forsvaret, Gjensidige, ABB, Statnett, Sparebank1, Statoil, FMC Technologies, KongsbergGruppen og Evry med flere.

Fleksibelt

Som konsulent i Experis har du mulighet for både korte og lengre konsulentoppdrag hvor du kan bygger kompetanse og får utviklet deg videre.  

Nettverk

Hos Experis møter du kolleger med høy kompetanse og erfaring, med spisskompetanse innen Finance, Engineering og IT. Gjennom ulike konsulentoppdrag, kontakt med kolleger i Experis og konsulenttreffene vi gjennomfører fire ganger årlig, får du verdifulle muligheter til å utvide det profesjonelle nettverket ditt. Les mer om Experis Consultant Club.

Vi har også lukkede nettverk for våre konsulenter innen Finance, Engineering og IT på LinkedIn. Her kommer du i kontakt med andre konsulenter innen ditt fagfelt, får tilgang på relevante saker og informasjon, samt mulighet til å holde deg oppdatert om hva som rører seg i markedet.

Internasjonale karrieremuligheter

Experis er et selskap innunder ManpowerGroup og representert i over 80 land. Har du et ønske om en internasjonal karriere, er Experis rett sted for deg. Vi samarbeider med kolleger på tvers av landegrenser, for å hjelpe våre kunder å vokse og skape unike muligheter for våre konsulenter.