Karriere i Experis

Experis er Norges største rekrutterings- og konsulentselskap med 850 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter, prosjektløsninger og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. I tillegg rekrutterer Experis Executive toppledere, ledere og spesialister innen privat og offentlig sektor.

Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

I Experis har du mulighet til å jobbe som konsulent innen IT, Engineering og Finance eller få jobb på et av våre landsdekkende kontorer som blant annet rådgiver, rekrutterer, selger eller i andre administrative roller. I tillegg rekrutterer Experis Executive toppledere, ledere, nøkkelpersonell og spesialister. Experis har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand.

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Når du er i oppdrag som konsulent i Experis har du din egen coach og mentor, din rådgiver. Diskuter dine karrieremål med din rådgiver.

Din rådgiver hjelper deg å finne oppdrag som passer for deg og dine planer samt gir deg tett oppfølging under oppdraget.Det er viktig både for oss og deg at du lykkes og trives i din jobb hos oss. Det finnes mange muligheter - både nasjonalt og internasjonalt.